AKSARAY / MERKEZ - Zübeyde Hanım Anaokulu

Ock

Okulumuzda Şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı.

Ock

Çevre,Şehirlik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Okullarda Çevre Farkındalık Eğitimi verilmiştir.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı yönergeleri ile okulumuzda uygulanmakta olan Dilimizin Zenginliği Projeleri okul rehber öğretmenimiz Suat Dalakçı tarafından yüzyüze veli toplantısı ile velilere duyurulmuştur.Uygulanacak proje hakkında bilgi verilmiştir.

Ock

Okulumuzda Tutum yatırım ve Türk Malları Haftası eğlenceli bir şekilde kutlandı.

Ock

Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Ock

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinlikleri bütün öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla sağlanmıştır. Sınıflarımızın hazırladığı çelenkler Atatürk Köşesi’ ne takdim edilmiştir.Günün anlam ve önemine uygun şiirler okunmuş, Atamızın sevdiği şarkılar fonda dinlenmiştir.

Ara

2023/2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANMIŞTIR.CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI OLMASI SEBEBİYLE OKULUMUZ BAYRAKLARLA DONATILMIŞTIR.BÜTÜN GRUPLARIMIZDA ŞARKILI DANSLAR SERGİLENMİŞ OLUP,MİLLİ VE MANEVİ DUYGULARIMIZIN VURGULANDIĞI ŞİİRLER OKUNMUŞTUR.PROGRAM AÇILIŞI OKUL MÜDÜRÜ NİLPEREN ÖZCAN KOÇAK'IN GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİ KONUŞMASIYLA BAŞLAMIŞTIR.PROGRAM KAPANIŞI 100.YIL MARŞI İLE BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞLENCESİYLE SONLANDIRILMIŞTIR.

Ara

2023-2024 Eğitim/Öğretim Yılı açılışımız veli toplantısı ile gerçekleştirilmiştir.Bütün velilerimizin katılımı ile okulumuzda gerçekleştirilen toplantımızda yeni eğitim dönemi planlanmıştır.Okul müdürü Nilperen ÖZCAN KOÇAK başkanlığında yapılan toplantı da gündem maddeleri tek tek görüşülmüş olup velilerin soruları cevaplandırılmıştır.

Nis

23 Nisan 1920'nin Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 101. Yıldönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Nis

Atma Dönüştür Projesi Sanal Müzesi aşağıdadır. Fare ve yön tuşları ile gezebilirsiniz.

Nis

Karakter Eğitimi Projesi kapsamında bu hafta sınıflarımızda Peygamber Sevgisi değeri işlendi. Öğrenme süreçleri ve görseller aşağıdadır.

Nis

Aksaray Valiliği Karakter Eğitimi Projesi kapsamında okulumuzda bu hafta "Vatanseverlik" değeri işlendi. Öğrenme Süreçleri ve görseller aşağıdadır.

Mrt

Okulumuz uyguladığı eTwinning çalışmaları ile 2021-2022 eTwinning Okul Etiketi almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Aşağıda eTwinning Okullarıyla ilgili bilgi verilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Programı