AKSARAY / MERKEZ - Zübeyde Hanım Anaokulu

Nilperen ÖZCAN KOÇAK - Okul Müdürü

1983 Yılı Konya doğumludur.İlk ve orta öğrenimini Konya´da tamamlamış,2004 Yılında Selçuk Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliğinden mezun olmuştur.Aksaray Üniversitesi (Gazi Üniversitesi Ortak ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden Tezli Yüksek Lisansını tamamlamıştır.İlk görev yeri olan  Kahramanmaraş´ta okul öncesi öğretmeni olarak doğu görevini tamamlamıştır. 2011 Yılında Aksaray Hacı Ömer Usluer Anaokulu´na müdür yardımcısı olarak atanmıştır.4 yıllık müdür yardımcılığı görevi sürecinde İpekyolu Anaokulu ve Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu kurucu müdürlükleri görevinde bulunmuştur.2015 Yılı Eylül Ayı itibariyle Zübeyde Hanım Anaokulu´na okul müdürü olarak atanmıştır.Okulumuzda halen görev yapmaktadır.Evli ve 2 çocuk annesidir.